in de zalen
vanaf 3.11.2021
All-Indocumentaire
Volkan Üce • 2021 • België • 80 min.
Twee timide jongens gaan voor het eerst werken in een all-inclusive hotel. Hun inwijding in de absurde wereld van het westerse toerisme doet hen al snel de vraag stellen: welke dromen zijn het echt waard om na te jagen?

Bij de start van het nieuwe zomerseizoen, gaan Ismail en Hakan aan de slag in een gigantisch all-inclusive hotel aan de Turkse Rivièra. In een wereld van kleurrijke zwemoutfits, overdadige buffetten en verholen machtsrelaties, ontdekken ze geleidelijk aan de mogelijkheden om vooruit te komen in het leven.

Maar al snel doet de inwijding in het absurde westerse toerisme de vraag stellen: welke dromen zijn het echt waard om na te jagen? Wanneer Hakan genoeg heeft van zijn onzichtbaarheid in het hotel, slaat initiële vriendelijkheid om in onverschilligheid. ALL-IN verkent het verlies van onschuld tegen de achtergrond van een vervagende Europese droom.

FR/ Deux timides jeunes hommes viennent d’être embauchés comme saisonniers dans un hôtel “all inclusive”. Les portes d’un nouveau monde, absurde, démesuré, s’ouvrent à eux. La farandole de maillots de bain bariolés, la profusion sans fin de nourriture et les exigences de la direction vont les transformer pour toujours.
EN/ Two shy young men start to work in an all-inclusive hotel. A new, absurd world opens up to them. Colourful bikinis, an abundance of food and the management’s demands ensure they will never be the same again.

gesproken taal:Koerdisch, Turks, Engels
beschikbare ondertiteling:Nederlands, Frans

regisseur: Volkan Üce
productie: Emmy Oost, Magalie Dierick, Cassette for timescapes
dop: Joachim Philippe
montage: Els Voorspoels
muziek: David Boulter, Darius Timmer

Boek deze film
"All-in is bovenal onbevangen, licht en empathisch. Niets is universeler dan zoeken naar je weg in het leven. Dat parcours brengt ­onderweg ontnuchtering, en soms ook gelatenheid."
De Standaard
"An unusually well-told story about the most banal reality which looks like something Ulrich Seidl and Jacques Tati could have come up with together.”
Information.dk
"Its gentle story of the loss of innocence and being lost in a faceless system is an engaging and often amusing one"
Business Doc Europe

Best Documentary, Antalya Film Festival, 2021
Shortlist, European Film Awards, 2021
Official Selection, FilmFestGent, 2021
Official Competition, CPH:DOX, 2021
Official Selection, HotDocs, 2021
Official Selection, Encounters Filmfestival, 2021
Official Selection, FullFrame, 2021
IN DE ZALEN
3.11.2021